ΚΛΕΙΣΙΜΩΝ ΟΔΩΝ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 10:03

 

ANAKOINΩΣΗ

 

 

          Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 03/01/2023 και για χρονική διάρκεια 2 μηνών, στη Λεωφόρο Τσερίου του  Δήμου Τσερίου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον οδό Εύβοιας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος (μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης), θα διεξάγονται εργασίες ανάπλασης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Δρόμος εντός Τσερίου».

 

          Κατά τη φάση αυτή, στο προαναφερόμενο τμήμα, θα είναι κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Τσέρι προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Εύβοιας, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, Θερμοπύλων, Πενταδακτύλου, Β. Μιχαηλίδη και Σαλαμίνος. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Σαλαμίνος, Πενταδακτύλου, Κουρίου, Ιδαλίου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και Εύβοιας ακολουθώντας τις προσωρινές σημάνσεις.

 

          Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

15/12/2022

 

 

 ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ