5ος κύκλος υποβολής αιτήσεων στο IDEA

Thursday, 13 February 2020, 17:04

Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA συνεχίζει να στηρίζει τους νέους που έχουν μια καινοτόμα ιδέα και την αποφασιστικότητα να τη μετατρέψουν σε επιχείρηση startup. Ως εκ τούτου, δέχεται τώρα αιτήσεις για τον 5ο κύκλο του και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις ιδέες τους σε οποιοδήποτε τομέα της οικονομίας. Στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν θα προσφερθεί στήριξη συνολικής αξίας μέχρι €60,000 (υπηρεσίες και μετρητά).

 

Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA έχει βραβευθεί ως το καλύτερο στο είδος του σε ευρωπαϊκό επίπεδο ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του European Commission για την προώθηση της επιχειρηματικότητας. (https://www.facebook.com/ideacy/videos/507151453232512/). Είναι ο μοναδικός, ολοκληρωμένος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων ‘startups’, στη δημιουργία κουλτούρας καινοτομίας στη χώρα και στην αναβάθμιση της Κύπρου σε περιφερειακό κέντρο καινοτομίας.

 

Έχει επίσης βραβευθεί στα Cyprus Responsible Business Awards με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στη Συνεργασία» και με Αργυρό στο «Cause Advocacy».

 

Photos